CashCube Mini online pénztárgép

Ár: 138 000 Ft (bruttó)

108 661 Ft + Áfa

Kinek jó a CashCube mini pénztárgép?

Mivel  GPS-sel van felszerelve, így taxisoknak és mozgó árusoknak kiválóan megfelelő. De olyan kis- és közepes forgalmú üzletekben (max 400 nyugta/nap átlagban) is megfelelő választás. Kompakt mérete nagy előnynek számít mindenhol, emellett a megvilágítható kijelzője sem elhanyagolható. A papírcsere könnyen és gyorsan elvégezhető. Tartalmaz egy beépített akkumulátort is, ami elengedhetetlen a mozgó árusoknak és az üzletekben is hasznos áramszünet esetén.

 

A pénztárgép bővíthetősége?

Vonalkód olvasó csatlakoztatható hozzá, ami megkönnyíti és gyorsítja a az értékesítést. Akár külső kijelzőt is lehet használni a vevők tájékoztatására.

 

Hogyan működik a pénztárgép akkumulátorral?

Amennyiben hordozható akkumulátoros üzemmódban szeretné használni, egyszerűen kapcsolja be és működik is. Ha az akkumulátor lemerülne, fel lehet tölteni a mellékelt adapter segítségével hálózati feszültségről, vagy gépkocsi akkumulátorról a szivargyújtón keresztül.

 

 

Hol tárolja a pénzt a pénztárgép?

A pénztárgép kicsi mérete miatt nem tartalmaz kasszát. De lehet kapcsolni hozzá különálló kasszát, amiket itt találhat meg.

 

Milyen kiegészítők csatlakoztathatóak pénztárgéphez?

Mérlegek és bankkártya terminálok, illetve számítógépek is.

 

A CashCube mini pénztárgép kezelési útmutató, használati utasítás.

CashCube mini pénztárgép egyszerűsített kezelési útmutató, használati utasítás.

Munkatársaink szívesen adnak tájékoztatást jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink számára a pénztárgép üzemeltetéssel kapcsolatos jogi és gyakorlati kérdésekben.

Tevékenységeink: pénztárgép értékesítés, pénztárgép javítás, pénztárgép szerviz, pénztárgép átszemélyesítés és egyéb kapcsolódó szolgáltatások.

Szolgáltatásainkat elsősorban Vas megye, és Zala megye területén végezzük. Elsősorban Körmend, Szombathely, Kőszeg, Vasvár, Szentgotthárd, Sárvár, Lenti, Zalalövő, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Őriszentpéter, Jánosháza térségében.

 

További információk az általunk forgalmazott pénztárgép típusokról…

Általunk forgalmazott pénztárgép kiegészítők, kellék anyagok, tartozékok…

További részletes információk, pénztárgép tulajdonosoknak, használóknak, bérlőknek, cégvezetőknek, könyvelőknek…