Juta-Soft Online POS kasszarendszer (A118)

Előnyei:

  • felhasználóbarát, kinézete áttekinthető, könnyen kezelhető és elsajátítható a működése
  • a rendszernek köszönhetően elkerülhető a készpénzzel és áruval történő visszaélés
  • nagy- és kiskereskedelemben egyaránt használható

A kasszarendszerek a felhasználói igényeknek megfelelően kerülnek összeállításra. Jól működő, modern, könnyen kezelhető rendszer, amely alkalmas a Nemzeti Dohányboltok és trafikok számára is. A POS terminállal kiépített rendszer szűk helyen is elfér, így kisebb üzletekbe is megfelelő választás. A hatékony működés érdekében kasszafiók, vonalkódolvasó, szkenner, digitális mérleg is csatlakoztatható. Szélesebb körben felhasználható, mint a kiskasszás rendszerek, amely a számítógépes programnak köszönhető. Gyors eladást tesz lehetővé a vonalkódolvasóval és billentyűzettel összekapcsolt rendszer, valamint az adómemóriás hőnyomtató, amely könnyített papír befűzéssel és automatikus papírvágással teszi gördülékenyebbé az eladásokat.

Felhasználói kézikönyv http://www.juta-soft.hu/pdf/kasszarendszer/online%20pos%20felhasznaloi%20kezikonyv.pdf

NDN tanúsítvány igénylése http://juta-soft.hu/nd_reg.php

Automatikus bevételezés (ODBE rendelési felület) igénylése http://www.juta-soft.hu/odbe_rend.php

Technikai segítség http://www.juta-soft.hu/techinfo.php#trafik

Juta-Micra pénztárgép rendszer és Juta-Flexy pénztárgép rendszer

A pénztárgéppel összekapcsolható rendszerek azon felhasználók részére készült, akik törvényi előírásoknak megfelelőn pénztárgép használatára kötelezettek (elsősorban kis- és közepes forgalmú üzletek), azonban a raktárkezelés és készletnyilvántartás előnyeit is szeretnék hasznosítani. Használatához csupán egy driver és egy készletnyilvántartó program szükséges.

Előnyei:

  • egyszerű, gyors, és pontos kezelhetőség
  • megbízható
  • nyomon követhető a termékek mozgása
  • forgalmi adatok szűrése számos módon lehetséges
  • folyamatos információt biztosít az alkalmazottak munkájáról és az üzlet forgalmáról

További információkat szívesen adunk e-mailben, telefonon vagy személyesen.

Munkatársaink szívesen adnak tájékoztatást jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink számára a pénztárgép üzemeltetéssel kapcsolatos jogi és gyakorlati kérdésekben.

Tevékenységeink: pénztárgép értékesítés, pénztárgép javítás, pénztárgép szerviz, pénztárgép átszemélyesítés és egyéb kapcsolódó szolgáltatások.

Szolgáltatásainkat elsősorban Vas megye, és Zala megye területén végezzük. Elsősorban Körmend, Szombathely, Kőszeg, Vasvár, Szentgotthárd, Sárvár, Lenti, Zalalövő, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Őriszentpéter, Jánosháza térségében