FisCat iPalm

Ár: 152 390 Ft (Bruttó)

119 989 Ft + Áfa

Kinek jó ez a pénztárgép?

Mivel hordozható online pénztárgép és el van látva egy beépített GPS vevővel. Egyaránt alkalmas állandó telephelyen történő használatra és mozgó értékesítésre is.  A kiskereskedelmi üzletek, butikok, műhelyek és értékesítési pultok közkedvelt pénztárgépe. Kis-kompakt méretének köszönhetően szinte bárhol elfér. Egyszerű, könnyen kezelhető, a menürendszere átlátható. Gyors nyomtatójának köszönhetően a vásárló biztonsan nem fog a blokkra várakozni. Gyors, stabil működés jellemzi a FisCat iPalm pénztárgépet, minden kis- és közepes kereskedelmi egységben megállja a helyét.

 

Könnyű a FisCat iPalm pénztárgép használata?

Kezelése, napi használata nagyon egyszerű, gyorsan elsajátítható. Széleskörű funkciókkal támogatja az értékesítést és a könyvelést.

 

Mozgóárusítást végző cégeknek már csak ez a típusú pénztárgép használható. Amennyiben a NAV-tól kapott pénztárgép üzembe helyezési kódon a telephelyénél MOZGÓBOLT, VÁLTOZÓ TELEPHELY, vagy MOZGÓ SZOLGÁLTATÓHELY szerepel, akkor a Fiscat iPalm+ GPS típusú pénztárgép megfelelő választás.

Ideális választás szezonális üzletekbe, balatoni sütödékbe, fagyizóba, taxi fuvarozóknak, házhoz járó szolgáltatóknak.

 

Felhasználói kézikönyv.

Egyszerűsített felhasználói kézikönyv.

Munkatársaink szívesen adnak tájékoztatást jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink számára a pénztárgép üzemeltetéssel kapcsolatos jogi és gyakorlati kérdésekben.

Tevékenységeink: pénztárgép értékesítés, pénztárgép javítás, pénztárgép szerviz, pénztárgép átszemélyesítés és egyéb kapcsolódó szolgáltatások.

Szolgáltatásainkat elsősorban Vas megye, és Zala megye területén végezzük. Elsősorban Körmend, Szombathely, Kőszeg, Vasvár, Szentgotthárd, Sárvár, Lenti, Zalalövő, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Őriszentpéter, Jánosháza térségében.

 

További információk az általunk forgalmazott pénztárgép típusokról…

Általunk forgalmazott pénztárgép kiegészítők, kellék anyagok, tartozékok…

További részletes információk, pénztárgép tulajdonosoknak, használóknak, bérlőknek, cégvezetőknek, könyvelőknek…