Micra Jota S

Micra Jota S

Ár: 231 140 Ft (Bruttó)

  182 000 Ft + Áfa

A Micra-Metripond Kft. új pénztárgépe a Micra Jota S (A159) online pénztárgép, amely valójában a Micra Jota M (A008) online pénztárgép utódja, új AEE egységgel felszerelve. A Micra Jota S pénztárgépet egyaránt ajánljuk kis, közepes és nagy forgalmat lebonyolító üzletekbe. Közepes mérete, könnyen kezelhető billentyűzete, gyors nyomtatója, jól olvasható kijelzői ergonomikussá teszik használatát. A papírszalag cseréje egyszerű és gyorsan kivitelezhető az „easy load” kialakításnak köszönhetően. Akár 80m hosszú és 57mm széles hőpapírt is használhatunk a pénztárgépben. Az egyedileg programozható gyorsbillentyűknek köszönhetően könnyedén és gyorsan nyomtathatunk jelentéseket, leolvasásokat anélkül, hogy a pénztárgép menüjében kellene navigálnunk (pl.: Napi leolvasás, Műszak leolvasás, Pénztárjelentés, stb.). A módosítható nyugta limitek által minimalizálható a véletlenszerűen túl magas összegek bevitele valamit lehetőség van a pénztárgéppel visszajárót számoltatni. Ezen funkciók révén biztonságosabb és precízebb munkavégzést tesz lehetővé. A beépített akkumulátorának köszönhetően áramszünet esetén is biztosított a használata, ilyenkor teljesen feltöltött állapotban akár 6 órán át is képes működni (percenként 1 nyugtával számolva, ami átlagosan 3 tételt tartalmaz). A csatlakozó interfészen keresztül többek között vonalkód olvasót, mérleget, külső kijelzőt és pénztárgép fiókot is csatlakoztathatunk a pénztárgéphez. A nyitott PLU mód használatával képes számítógépen tárolt nagy méretű adatbázisból cikkeket kezelni, így jól használható számlázó programmal, vonalkódos értékesítésre is. Fent leírtakon kívül még számos hasznos funkcióval és programozási lehetőséggel bír. Amennyiben további információra van szüksége a pénztárgéppel kapcsolatban, keressen minket bizalommal vagy böngéssze az oldal alján letölthető felhasználói kézikönyvet, videót!

Előnyei:

  • könnyen kezelhető, felhasználóbarát (használata semmiben sem különbözik a Micra Jota M online pénztárgépétől)
  • bővíthető, a kiegészítő készülékek könnyedén csatlakoztathatók (külső vevőkijelző, kasszafiók, vonalkód olvasó, mérleg)
  • billentyűzete programozható, áru adatbázisa bővíthető
  • akkumulátoros működés biztosított
  • Juta-Soft rendszerbe integrálható, melynek köszönhetően a készletnyilvántartás és raktérkészlet kezelés előnyei is kihasználhatók

Paraméterek:

  • termikus nyomtató (Seiko)
  • alfanumerikus, programozható billentyűzet
  • mind az eladó és a vevőoldali kijelző alfanumerikus LCD kijelző háttérvilágítással
  • tápellátás hálózati külső tápegységgel (12V), valamint belső akkumulátorral

 

Mérete:

240 mm x 240 mm x 115 mm (szélesség x mélység x magasság)

 

Felhasználói kézikönyv https://onlinepenztargepuzlet.hu/wp-content/uploads/2018/08/kezikonyv_Jota.pdf

Bemutató videó

Munkatársaink szívesen adnak tájékoztatást jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink számára a pénztárgép üzemeltetéssel kapcsolatos jogi és gyakorlati kérdésekben.

Tevékenységeink: pénztárgép értékesítés, pénztárgép javítás, pénztárgép szerviz, pénztárgép átszemélyesítés és egyéb kapcsolódó szolgáltatások.

Szolgáltatásainkat elsősorban Vas megye, és Zala megye területén végezzük. Elsősorban Körmend, Szombathely, Kőszeg, Vasvár, Szentgotthárd, Sárvár, Lenti, Zalalövő, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Őriszentpéter, Jánosháza térségében.

További információk az általunk forgalmazott pénztárgép típusokról…

Általunk forgalmazott pénztárgép kiegészítők, kellék anyagok, tartozékok…

További részletes információk, pénztárgép tulajdonosoknak, használóknak, bérlőknek, cégvezetőknek, könyvelőknek…