Euro-150TE Flexy felújított

Euro 150-TE Flexy felújított

Ár: 117 000 Ft (Bruttó)

92 126 Ft + Áfa

Felújított pénztárgépeink közvetlenül a főforgalmazótól kerülnek beszerzésre. Új Adóügyi Ellenőrző Egységgel és AEE akkumulátorral értékesítjük azokat. A pénztárgépekre 1 év, míg az akkumulátorra fél év garanciát vállalunk. Megszemélyesítésükhöz a könyvelő által a PTGREG nyomtatványon megigényelt „Üzembe helyezési kód” szükséges!

Az ECR-TRADE Pénztárgép Zrt. pénztárgépe az Euro-150 TE Flexy (A014) online pénztárgép, amely fejlesztése és kialakítása a hatályos NGM rendelet szerint készült. Egyaránt ajánljuk kis, közepes és nagy forgalmú üzletekbe rendszerbe illeszthetőségének köszönhetően. Letisztult formai kialakítása révén könnyen tisztán tartható. Esztétikus formai kialakítása, dizájnos megjelenése és ergonomikus kialakítása harmonikus megjelenést kölcsönöz neki. Jól olvasható, állítható fényerejű, kék színű háttérvilágítással rendelkező kijelzője kíméli a szemet. A papír cseréje egyszerű és gyorsan kivitelezhető a „easy drop-in” megoldásnak köszönhetően, így sok időt és kellemetlenséget spórolhat meg, ha az Euro-150TE Flexy pénztárgépet választja. Átlátható menü rendszerének köszönhetően használata gyorsan elsajátítható. A nyugta értékhatár limitek korlátozásával minimalizálható a tévesen beütött nagy összegeknek az esélye. A programozható kombinált zárás segítségével egy lépésben több jelentés is kinyomtatható mind napi, mind havi formátumban. A pénztárgép többek között alkalmas visszajáró számolásra, százalékos vagy fix összegű kedvezvény számolásra, megkönnyítve ezzel az eladó dolgát. Sokoldalú bővíthetőségének köszönhetően csatlakoztathatunk hozzá mérleget, kasszafiókot, vonalkódolvasót. Az itt felsorolt funkciókon kívül még számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik az Euro-150TE Flexy pénztárgép. Amennyiben további információra lenne szüksége hívjon minket bizalommal vagy olvassa el az oldal alján letölthető felhasználói kézikönyvet vagy tekintse meg a bemutató videót!

Előnyei:

  • 1 év garancia
  • könnyen kezelhető, felhasználóbarát (kezelése könnyen, hibák nélkül elsajátítható)
  • a hatékony használat érdekében bővíthető, a kiegészítő készülékek könnyedén csatlakoztathatók
  • billentyűzete részben programozható
  • papírszalag csere pillanatok alatt elvégezhető
  • készletnyilvántartás és raktérkészlet kezelés

Paraméterek:

  • Seiko nyomtató
  • alfanumerikus, részben programozható billentyűzet
  • kasszafiók, vonalkódolvasó, digitális mérleg csatlakoztatható
  • tápellátás hálózati külső tápegységgel

 

Mérete:

253 mm x 340 mm x 120 mm (szélesség x mélység x magasság)

 

Felhasználói kézikönyv (legújabb V7): https://www.ecr-penztargep.hu/letoltes/euro-150te-flexy-penztargep-hasznalati-utmutato-v7/

Felhasználói kézikönyv (korábbi V6): https://www.ecr-penztargep.hu/letoltes/euro-150te-flexy-penztargep-hasznalati-utmutato-v6/

Bemutató videó

Munkatársaink szívesen adnak tájékoztatást jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink számára a pénztárgép üzemeltetéssel kapcsolatos jogi és gyakorlati kérdésekben.

Tevékenységeink: pénztárgép értékesítés, pénztárgép javítás, pénztárgép szerviz, pénztárgép átszemélyesítés és egyéb kapcsolódó szolgáltatások.

Szolgáltatásainkat elsősorban Vas megye, és Zala megye területén végezzük. Elsősorban Körmend, Szombathely, Kőszeg, Vasvár, Szentgotthárd, Sárvár, Lenti, Zalalövő, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Őriszentpéter, Jánosháza térségében.

További információk az általunk forgalmazott pénztárgép típusokról…

Általunk forgalmazott pénztárgép kiegészítők, kellék anyagok, tartozékok…

További részletes információk, pénztárgép tulajdonosoknak, használóknak, bérlőknek, cégvezetőknek, könyvelőknek…